Een gevoel van thuis én efficiënt werken met zorgmeubilair van Thereca  

Een gevoel van thuis én efficiënt werken met zorgmeubilair van Thereca  

Het creëren van een warm thuis voor bewoners in de zorg is waar projectinrichter Thereca met jarenlange ervaring dagelijks mee bezig is. Een zorglocatie moet voor alle bewoners als een echt thuis aanvoelen. De inrichting van een ruimte draagt hier voor een groot deel aan bij. Thereca helpt je graag met het (her)inrichten van een ruimte, het vinden het juiste zorgmeubilair of bij de inrichting van een compleet nieuwe locatie.

Een ontwerpstudio in huis

Door middel van de eigen ontwerpstudio word je voorzien van compleet interieurplan en bijpassende moodboards voor jouw vraagstuk. Zo krijg je een duidelijk en realistisch beeld van de in te richten ruimte. Of het nu gaat om een woonkamer, een ontmoetingsruimte of een compleet nieuwe locatie. Thereca helpt je de visie van jouw organisatie tot leven te brengen en de functionaliteit en uitstraling van jouw ruimte te optimaliseren.

Speciaal ontwikkeld zorgmeubilair

De projectinrichter produceert zelf kwalitatief hoog zorgmeubilair voor verschillende doelgroepen van zorgbehoevenden. Het zorgmeubilair wordt door de eigen productontwikkeling speciaal ontwikkeld voor deze doelgroepen. Er wordt hierbij rekening gehouden met de verschillende aspecten die komen kijken in zorg, zoals schoonmaak, veiligheid en comfort voor de gebruiker en de verzorgende. Zo voelen bewoners zich thuis en kunnen zorgmedewerkers zich écht met de zorg bezighouden.

Benieuwd naar het verhaal van Thereca? Ze zijn aanwezig op het ZorgSaamWonen Congres op donderdag 28 september.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven