HD

Jan Leentvaarlaan 30
3065 DC Rotterdam

Het is een vaststaand gegeven dat de vergrijzing toeneemt en dat de vraag naar gespecialiseerde woonzorg dus blijft stijgen. Toch zullen de concepten anders zijn, omdat de ouderen van straks, anders zullen zijn dan de ouderen van nu.  Bij HD staat zorgvastgoed hoog op de agenda. HD maakt passende concepten voor (kleinschalige) woonzorglocaties met 40 of minder eenheden. Met name gericht op ouderen met dementie met of zonder partner of ouderen die chronisch ziek nog thuis wonen.

Wij focussen ons op de eindgebruiker. Wij zijn pas tevreden als de bewoner en zijn of haar familie zich thuis voelt in zijn nieuwe woonomgeving. Wij leven ons in in de situatie van onze medemens. Hoe zouden wij het voor onze eigen ouders willen zien? En voor ons zelf later? Een veilige, betrouwbare, herkenbare plek waarin je je thuis voelt. Waar bewegen, ontmoeten en goede voeding centraal staan! En niet geheel onbelangrijk, waar de werkomgeving voor de verzorgers ook optimaal is.

Wij kennen de wensen van de in Nederland actieve zorgexploitanten, (buitenlandse) beleggers en toekomstige bewoners. De architecten van HD verdiepen zich in de vraag wat dementie is, wat dat met mensen doet en hoe ze dat kunnen vertalen naar een gebouw en de buitenruimte. Ook beschikken wij over unieke data waarmee wij de toekomstige marktvraag scherp in beeld hebben. Als risicodragende ontwikkelaar of gedelegeerd projectmanager, trachten wij een bijdrage te leveren aan deze maatschappelijke en belangrijke opgave.

Social Media

Linkedin   

« Naar het overzicht

Terug naar boven